Släpper på hemligheten

Jag har ju redan släppt hemligheten på FB, så då kan jag väl lika gärna göra det här också..  Vi väntar 3 små flickor, En Lisa, En Louise och En Lova :-), det vart fastställt igår på UL :-)

Allting ser fortfarande jätte bra ut, och dem växer precis som dem ska, har jätte fina hjärtljud och får den näringen dem behöver.. Alla 3 är ca 20cm var, så allt som allt ligger det 60cm bebis i min mage.. Det kan man inte tro.. Fast det börjar kännas i rygg och ben kan jag lova..
Har även vandrat in i en ny vecka, så nu är vi i v20+0.. Om ynka 2 veckor tillhör vi förlossningen istället för gyn, och det känns jätte läskigt.. Men Jennie har förbjudit våra små att kika ut innan vecka 32, så vi får väl se om dem lyssnar på sin blivande gudmor:-P

Allting är iaf klart nu med både lägenhet och rum, alla nycklar är överlämnade och nu kan man börja andas ut.. Eller.. Nästan iaf, det är ju mellan alla sjukhus och BM besök man ska hinna med sig själv också..


Vi har fått väldigt mycket kommentarer om att vi döper alla 3 barnen på samma bokstav i början.. Men det är något vi själva har valt, och tycker det passar på våra barn..

Det är även ordination vila som gäller.. Då jag börjar få stora kramper i benen och en rygg som har sagt upp sig totalt nästan.. Så det är bara ta det lugnt.. :-)





Lisa


Louise


Lova



v20+0


Kommentarer
Postat av: Carolin

Min så gryn gud vad jag längtar... !!!

2011-11-02 @ 13:33:31
URL: http://jiingii.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Vad häfftigt med tre. Fina namn ni valt!

2011-11-02 @ 22:23:14
URL: http://http://www.sandrahupdate.blogg.se
Postat av: Erika - Miliam&Miltons mamma <3

Vad häftigt :) Vet du vilka utav dem som är enäggs? :)

2011-11-04 @ 18:43:45
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej!

Jag hittade hit från min blogg! Jättegrattis! Vilken grej! Helt fantastiskt! Jag är superintresserad som du vet och hoppas att du kommer att blogga mycket om din graviditet. Det kommer att gå toppen skall du se! Jag tror att dom ligger kvar längre än vecka 32. Jag tror att dom ligger kvar till veck 36 åtminstone. åller tummarna.

Du kan lita på att jag kommer att följa din resa! Om du vill läsa hur tvillingförlossningen gick till kan du kolla min blogg under kategorin, ja, "tvillingförlossning". Jag har en massa frågor men jag antar att du kommer skriva en del inlägg om graviditeten. Typ är det treäggstrillingar eller har du några enäggs där inne? Ligger dom "still" ännu så att du kan veta vem som är vem? Antal moderkakor och säckar och skiljeväggar. Gu förlåt att jag är så nyfiken men du är verkligen unik! Trillingar är så ovanligt! Var stolt!

Jag önskar dig all lycka och bokmärker din blogg nu! Har du några frågor eller funderingar blir jag bara glad om du här av dig. Ja, jag har ju bara tvillingar men endå.

Stor kram och grattis!

2011-11-05 @ 01:27:27
URL: http://blogg.mama.nu/katarinaekholm/
Postat av: Emma - Mamma till Alicia & gravid med Mini ♥

Men åh va roligt :) Grattis till era tre små töser ^^, Jätte häftigt måste jag juh bara få säga.

Vi är i samma vecka dessutom :)



KRAM Emma

2011-11-05 @ 20:03:39
URL: http://emmaochmatte.blogg.se/
Postat av: Veronica, Mamma till Leo ♥

Har redan grattat på facebook men grattar även här! STORT GRATTIS TILL FLICKORNA :)

2011-11-06 @ 00:22:41
URL: http://veronicaodquist.webblogg.se/
Postat av: Isabel

Fan vad häftigt att få tre på en gång! :) Stort grattis till er! :)

2011-11-07 @ 20:46:42
URL: http://aizah.se
Postat av: Erica, 16 år och mamma!

Vad spännande! :)

2011-11-07 @ 22:09:19
URL: http://justababy.blogg.se/


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback