Frågestund

Jag lägger in en liten frågestund här i bloggen, så har du någon fråga ! Bara att fråga på ... Den pågår till imorgon kväll efter kl ca 18.. Så passa på nu ! :-)


Kommentarer
Postat av: Madde

Äntligen en frågestund =).

Undrar vilka slags reaktioner brukar ni få av folk när dom ser er med era trillingar eller så? alltså säger/frågar något speciellt eller visar ansiktsutryck på nåt annorlunda sätt eller bara reagerar på något annorlunda sätt, just pga att dom är trillingar så att säga? eller hur jag ska fråga:).

Undrar också om du inte kan lägga ut lite fler videoklipp på trillingarna där dom är med samtidigt? :D skulle vara roligt att se!!

Madde =).

2012-12-03 @ 09:11:21
Postat av: Hedvig

Hur många år var du när du fick dina barn?
Var de planerade?
Bor du tillsammans med barnens pappa?
Om nej, träffar de sin pappa?

2012-12-03 @ 11:10:44
Postat av: Linda

Har barnen någon kontakt med pappa eller farföräldrar? Vill du ha fler barn? Vill din pojkvän ha "egna" barn? När du pratar om din pojkvän med flickorna, säger du då hans namn eller "pappa"? Vad var pojkvännens föräldrars första reaktion då han blev tillsammans med en trebarnsmamma? :) Många frågor ;) Svara bara på de du känner dig bekväm med att svara på! :) Många kramar

2012-12-03 @ 20:20:04
Postat av: Madde

Tjo, undrar bara när du ska svara på frågorna du fått (om du fått några fler än mina då:P ) som du skulle göra?
Bara undrar för är nyfiken på om fler har ställt frågor till er eller om det bara var jag men är isf nyfiken på vad jag får för svar på de:P.

Madde.

2012-12-10 @ 16:41:49


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback