BVC

Mina små flickor ökar otroligt fint i vikt ! :-) sköterskan va jätte stolt över dem :-)

Lova - 3390g & 49,5cm
Louise - 3450g & 49cm
Lisa - 4350g & 52cm


Mamma älskar er <3


Bebisar <3

Mina små pratfröknar <3


Förstå

'Den dagen jag börjar förstå, då kommer jag att börja acceptera.. '


Sova

'Hej jag heter Lisa, och jag vägrar att vakna' <3


Svar på fråga

Jag har skrivit det i ett inlägg lite längre ner, men skriver det igen :-)

Dom är köpta på kappahl :-) 69.90:- kostar dom :-)


<3


Louise

Min mellersta prinsessa <3


Lova

Min stora lilla prinsessa <3


Lisa

Min lilla stora älskling <3


Svar på fråga

Har sett att det är många som frågar om barnens pappa nu, och jag tänkte svara lite kort på det så ni inte behöver fundera längre :-)

Nej vi är inte tillsammans längre, och på vilka grunder vi gjorde slut är personligt så vill gärna inte tala om det :-)..

Så jag lever själv med flickorna med underbart stöd ifrån mina föräldrar, men även av flickornas farfar, faster och farmor så gott det går :-)..


...


Stark

Ensam är stark !


Svar på kommentar

Jag har en app på telefonen som heter 'videofyme' som jag lägger in filmer i, och ifrån den så läggs videonfilmerna upp i bloggen :-)


Kärlek

Systrar igenom allt <3


Lova

Det är inte så lätt som alla tror :-D


Svar på fråga

Vet ju inte riktigt vart du bor, men dollar store är nyöppnat i Västerås sen den 23 mars i år...

Annars finns den butiken i : Gävle, Hudiksvall, (Sundsvall tror jag)...

www.dollarstore.se där har du deras hemsida med alla deras olika butiker i landet :-)



Citat

Vissa ordspråk/citat är lite roliga ibland !

Stämmer imellanåt gör dem också ;-P


Familj

Jag älskar min lilla familj <3


Utflykt

Igår packade jag in barnen i bilen och for till 'dollar store'... Massa fint fanns det där, och så hittade jag en helt underbar ram.. Jag var Lixom bara tvungen att köpa den, de vart som ett 'ha begär', men jag skyller på att den var så söt ! ;-)

Annars hittade jag massa annat roligt, dock köpte jag som vanligt inte så mycket till mig själv, utan till resten av familjen.. Ett skärp till lillebror, en mugg till hans dotter, en mugg till min mamma och skyltar till pappa.. Lillasyster fick inget då hon hade varit på både disco och bio den här helgen :-)..

Nästa helg blir det fyrishov, ser verkligen fram emot det ! Synd att barnen är så små fortfarande.. Men det ska bli roligt iaf..

Nej, fortsätta med vardagens bestyr, idag skulle mamma på någon 'inredningaparty' och jag+flickorna ska följa med, det ska bli roligt ...

Vad har ni för planer idag ?


Lova

Lite morgonprat :-)?


<3


Boosta



Denna har jag beställt, för att boosta mig själv litegrann..
Den är beställd på 'Hope design', och om ni klickar på bilden kommer ni till hennes hemsida :-)
Helt otroligt fina smycken, för inte alls speciellt dyrt pris <3

Gilla även hennes sida på Facebook, där kommer det upp tävlingar och massa annat smått och gott :-)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150753830214207&id=712389206&ref=notif&notif_t=feed_comment#!/hopedesignsmycken


3 månader

Det är inte ofta jag får tiden till att sätta mig ner framför datorn och faktiskt skriva ett blogginlägg.. Oftast så uppdaterar jag via mobilen, och då blir det ett inlägg med en bild och en litet text, eller kanske en film rent ut av .. :-)


Men nu sover barnen, jag har gjort morgonens bestyr, och har lite egentid för att sätta mig ner och knappa lite på datorn.. Så då passar jag på att skriva ett litet inlägg här..

Idag blir barnen 3 månader, det är alltså 3månader sen dem föddes, men det är bara 1månad sen dem skulle ha fötts, knepigt det där.. Men sjukt va tiden går fort :-)

Lite drygt 1månad och 1vecka ungefär, har vi levt ensamma också, och det går.. Visst vissa dagar kan vara otroligt påfrestande med förlite sömn och för mycket ansvar.. Men det går, man får anpassa tiden efter ork och hur dagen blir..

Flickorna växer så det knakar, och skratta är något som är otroligt roligt har jag insett.. Många leenden kan man få, och det får en att orka hela dagen..

Sova hela nätterna har dem börjat emd också, men jag har fått in en helt annan rutin.. Lägger dem fortfarande runt 18-19 på kvällen.. Sen vid ca, 21-22 där någonstans så går jag in och ger dem välling i sängen, även fast dem sover.. Sen sover dem fram till 06.00 ungefär, ibland längre.. Otroligt skönt.. Och det är skönt att man hittar en rutin som fungerar..

Dock tror jag mina små änglar är inne i en växtperiod nu, för dem äter och sover.. Vakentiden är det ont om, men jag antar att jag kommer få mycket av den sen.. Sen har dem fått för sig att dom inte kan sova någonannanstans än i deras egna sängar, vagnen fungerar ej, inte borta hos någon annan heller.. Så när man kommer hem ifrån där man har varit har man 3 väldigt trötta och kinkiga barn.. Haha

Idag har varit en såndär bra dag, alla barnen fick mat vid 06.00, sedan somnade dem om lika fort igen, och därimellan hann jag byta sängkläder i deras sängar.. Sedan när dem somnat så bytte jag sängkläder i min egen säng.. Vek tvätt, hängde tvätt, satte igång en ny tvättmaskin, städade lite på vårat rum & plockade i diskmaskinen också.. Känner mig riktigt kreativ, och klockan är endå bara 09.10..

Nej, nu ska jag nog fortsätta med mitt..

Ha en underbar Lördag allesammans <3





Mina småkråkor, bara nått dygn gamla.. Vad hände med tiden <3


Louise

Buslouise myser på skötbordet, och tycker att babymobilen ovanför är jätte intressant :-)


Svar på kommentar

Jag blir rättad minst 50ggr om dagen, men det spelar ingen roll hur ofta folk påpekar vad som är vad tyvärr, jag lider av dyselexi, och har jätte svårt att skilja på vissa saker.. Det är jätte jobbigt för andra människor att jag skriver fel då det språkmässigt korrekt stavas på något annat sätt.. Lika väl som jag har svårt att skilja på de, dem och dom så har jag jätte svårt med särskrivningar vilket ofta förekommer tyvärr..

Jag förstår att det är jobbigt för er att läsa när jag skriver 'fel' men det är ungefär lika jobbigt för mig att bli rättad, tyvärr...

Du menar säkert ingenting illa, absolut inte..


Tack

Jag måste verkligen få tacka för all posetivt feedback jag får här på bloggen, otroligt roligt att läsa era värmande kommentarer om hur duktig jag är.. Är det någon dag jag känner mig lite halvlåg så går jag in här och ger mig lite egoboost!

Jag är duktig, jag är grym... Tack allihopa !! <3


Lova

Buslova myser med mamma <3


Älska !

Jag älskar verkligen mina barn <3 dem får mig att orka kliva upp på morgonen, dem får mig att stråla..


Besök

Idag har vi varit på besök hos farfar, och på mammas jobb ! Jätte roligt var det :-)


....


<3


Middagsdags


Familj

'Ohana means family, family means nobody gets left behind. Or forgotten.'


Citerar: Lilo & Stitch


Frukost

Två av flickorna tog frukost halv 7 imorse, men har man inte fler armar än två så får man lösa det på andra sätt så alla blir nöjda och glada samtidigt <3


Louise

Prinsessa nummer två klar gör dop <3


Lisa

Redo för att gå på dop <3


Snö?

Folk tjatar om att det har snöat inatt/nu på morgonen, och att backen är vitklädd ännu en gång..

Såhär ser det ut utanför mitt fönster ;-)


Mamma är trött

Mamma är trött, men jag tror dem struntar fullständigt i det ! ;-)


Stora tjejen <3


Mor & dotter


Promenad


Vardag

Okej, jag ska försöka ge mig på att beskriva våran vardag, utan att det ska låta långtråkigt och enformigt.. Haha..

Men våran vardag består mest av - rutiner, rutiner och åter rutiner.. Det är byte av blöja, matning, försöka ge varje barn egentid, sova... Där imellan hinner jag även med såna praktiska saker som att - gå på toaletten, tvätta, hänga tvätt, vika tvätt, diska, göra mat till tjejerna, bädda sängar ect ect..

Imellanåt gör vi små utflykter som att åka och träffa kompisar, gå på stan och bara strosa eller följa med mamma in och handla.. Har även blivit några turer fram och tillbaka till UAS, eftersom dem går på kontroller där :-)..

Ta promenader med min bror och hans dotter brukar vi även kunna klämma in, men allting av detta hinns givetvis inte med på en enda dag.. Utan man får välja dagar.. Sen får man ha lite hopp där imellan innan man gör något igen eftersom det tar mycket på tjejerna att 'flänga' runt..

Annars startar vi dagen klockan 06.00 och sover för natten brukar tjejerna göra vid ca. 22.00, och då är jag uppe 1 1/2-2h till för att fixa det sista inför natten :-)...

Så, en vanlig vardag är mest rutiner, för att få en så trygg vardag som möjligt :-)


Vem är du?

Ska se på kul om alla svarar :-)

Vem är du ?
Hur hittade du hit?
Vad skulle just du vilja veta läsa eller veta mera om?


En presentation om mig själv kan ni få iaf -

Jag heter Emma, 'nyss' fyllda hela 23år ung.. Tog studenten 2009 på Fredrika Berner 'Fredrik' i handen.. Född och uppvuxen i Enköping tillsammans med mina föräldrar och två yngre syskon..

Har bott och levt i Stockholm i 5år innan jag bestämde mig att flytta hem igen.. 2011 fick jag reda på att jag väntade tre flickor, och 21 januari 2012 är dem födda..

Jag har gått inriktning personbilsteknik, så i grund och botten är jag bilmekaniker - men arbetar som reservdelsförsäljare på mekonomen..

Nu fick ni veta lite om mig, nu är det er tur . Lycka till :-)


Avrunda

Man kanske ska ta och avrunda dagen med att berätta hur det gick på sjukhuset idag.. Dagen har faktiskt flutit på rätt snabbt idag, och jag fick mycket gjort på morgonen/förmiddagen innan det bar av till UAS :-)..

Vakna kl 06.00 i vanlig ordning, byta blöja, ge barn frukost.. 2/3 barn somnade om efter frukosten, fixade och donade lite med tvätt och disk, ta ut soppor, diska nappflaskor, göra mat. Ja de vanliga bestyret varje morgon ( man kan ju inte frångå principerna ;-) )...

Åt lite frukost, tittade på tv.. Sedan började barnen vakna igen framåt 09-09.30.. Så då var det bara början om från början, ge förmiddagsmat, sätta på kläder, byta blöja.. Ja de vanligs fast X3 ;-)

Vid 12 packade vi in ungarna i bilen och styrde kosan mot UAS, betalare alla besöken 350:- ... Huvva... Och sen ner på 95F där vaccinet skulle tas och sen va det 2h observation :-)...

Smärtfritt kan jag inte riktigt påstå att det gick, barnen skrek och mitt sköra mammahjärta gick i tusen delar.. Kändes nästan som att man ville putta bort den elaka tanten som gjorde illa mina barn.. Men man fick snällt sitta där och trösta och vyscha.. :-/

Klockan 15.30 var det dags för hjärt UL ! *magont*...

Vi kom in i rummet hon gjorde UL på lisas hjärta .. Sa ingenting under hela ultraljudet.. Utan satt där, knäpp tyst och bara tittade.. Jag tyckte hon kunde förklara mera ingående vad det var hon tittade på och vad det var dem letade efter, men nej..

Ut, leta efter läkare.. Kommer tillbaka och säger att han är upptagen men hjälper mig så snart han är ledig..

Väntar och väntar och väntar ! Denna eviga väntan ^^

Ut kommer en jätte stressad civilklädd herre som frågar om jag är Westerberg.. Jo men självklart.. Vi går inte ens in i ett rum och sätter oss, utan han kommer fram, tar i hand och presenterar sig som ( något namn jag inte la på minnet ).. Sedan säger han ' ja jag är ju egentligen ledig idag, men får göra det här iaf.. Har tittat på bilderna och det ser bra ut' lyssnar med stetoskop, och allt detta på bara några sekunder sen drar han 'hon är frisk hejdå' .. Jaha ?! Vad gör vi här då? Vad var det läkaren på NEO kunde ha hört, varför förklarade han inte mera.. ?????

Där står jag som ett jävla fån med mina 3 ungar som sover så gott och ser ut som ett jävla frågetecken !

Nej Ursch, på det där sättet tycker jag verkligen inte om att bli bemött..

Jag vill ha förklarat för mig vad jag gör där, vad dem har tittat på, och vad det var dem misstänkte..

Men hon mår bra iaf, och nu sover dem gott alla 3 :-)


Vaccin

Idag va flickorna och tog 3 månaders vaccinet, nu på kvällen har Louise fått vaccinfeber.. Gnällig, kinkig och jätte varm, tur att jag fick med mig zuppar ifrån sjukhuset som kan användas vid behov <3 ...

Mammas lilla (lisen) som Malin sa idag.. :-)


Tröja

Fick en fråga om vart jag har köpt Lisa's jacka, och den är köpt på Lindex för 299:- om jag inte minns fel pris :-).. Tyckte den passade otroligt bra ihop med hennes mössa, sen vart hon ju bara för söt i den jackan också :-)..

Så, den finns på Lindex för 299:-


Sova

Såhär hittade jag min dotter och hennes morbror i soffan <3


Lova

Ett morgonleende kan får en att glömma bort en jobbig natt <3, Gud vad jag älskar mina barn


Dagen D

Idag är det den dagen som blivit uppskjuten ett par gången, barnen ska vaccineras.. Mår så dåligt när dem ska sätta nålar i mina barn, det var samma sak när vi var på sjukhuset och dem satte infarter eller skulle ta blodprover, då gick jag ut där ifrån..

Idag ska dem även göra ultraljud på lilla Lisas hjärta.. Jag vet att jag säkerligen inte alls behöver vara nervös, och att hon kommer sköta sig utmärkt.. Men det gör så otroligt ont att veta att det kan vara något fel, och det är därför dem ska kolla henne.. Jag har haft konstant ont i magen i nästan två veckor över det här !

Det finns dem som varit och är med om värre saker än det här, men det här är jobbigt för mig..

Min lilla kråkunge, jag vet inte alls vad jag gör eller hur jag kommer att reagera om det är något fel ! Låt denna dag vara med oss <3


Barnsängar

Såhär ser ungarnas hörna ut :-), anledningen till att dem har egna sängar är just pga att dem kan inte sova bredvid varandra.. Men dem kan ändå inte leva utan varandra.. Äkta syskonkärlek <3


Blickar

Om blickar kunde döda tygugglor hade den varit död nu :-P


Lösenordsskyddad

image description


MAM

Mina barn älskar MAM's flaskor.. Vad använder era barn?


Bra start på morgonen

En kopp te !


Morgonmys <3


Ljusare tider !

Man ska väl inte ropa hej förnäm man kommer över bron har dem sagt, men det är ett steg närmare i rätt riktning..

Flickorna är mera vakna på dagarna, och mera 'med'.. För att få dem att sova iaf en stund på dagen så måste man lägga ner dem i vagnen och låta dem sova ute.. Annars är dem igång istort sätt hela dagen, vilket oftast resulterar i vääääldigt trötta barn. Och tänk er 3 övertrötta bebisar, då säger man gärna upp sig som mamma..

Men inatt, Åååh inatt är en natt jag kommer leva länge på.. Jag gick och la mig efter big borther, och då va barnen matade och lagda för en liten stund sedan.. Lova sov till halv 2, sen ville hon ha mat.. Somnade om rätt snabbt efter, sen väckte Lisa mig kl 05.30, vilket resulterar i nästan 4h sammanhängande sömn.. Lisa somnade om igen vid 06.15, så nu har jag bara småtjejerna vakna.. Vi sitter här och morgonmyser i pyjamas :-P

Men bara för att jag är så lycklig över den här natten så får jag väl sota för det natten som kommer misstänker jag :-P

Det är tur att man älskar sina skatter ovärderligt, så det spelar ingen roll hur stökiga dem är :-).. Det är bara jobbigt för stunden ;-)


Kråkungar <3


<3


Vackert väder

Att mysa i det vackra vädret är inte helt fel ...


Älskade barn

Lisa har kommit in i någon period där hon äter massor och är vaken massor, dvs sover vääääldigt korta perioder.. Vilket resulterar i en väldigt grinig och omedgörlig bebis..

Jag får inte lägga ner henne, försöka söva henne är omöjligt, hon kan äta i stort sätt hur mycket som helst, men ändå inte bli trött.. Jag hajar inte ?!

Det är jätte mysigt att hon är med, och verkligen vill uppmärksamma saker och intryck.. MEN någon som inte är fullt lika mysigt är när hon somnat för natten och vaknar ca 2/3h senare (då har hon varit uppe en hel dag, från kl 10 till kl ca 20-21 på kvällen.. Och vägrar att somna om.. Nej, vi ligger vaken i några timmar... Man kan ju bli galen för mindre, men när man är ensam och tar hand om 3st små spädbarn som har viljor som inte är av denna värld så undrar man om man är komplett galen !

Kl 3 lyckades jag äntligen få henne att somna, dvs efter ca 220ml mat och massa vaggande..

Super mom är besegrad utav monster bebis..


Älskar er mins tokungar <3


Påskkatt

Idag hade Lisa sin katt onepice på sig ! :-) så hon blev en påskkatt istället för en påskhare :-)


Jag kan le lite när mamma busar :-)


Påskägg

Om jag ber riktigt snällt, får jag också påskägg då?


Storlek 50

Sen när började storlek 50 sitta perfekt på mina barn? :-( stoppa bandet !


Fokusera

Det här med att fokusera blicken är svårare än vad man tror


Louise börjar hinna ikapp sina systrar :-)


Inte van

Kanske är dags att börja vänja sig, igår var vi på påskmiddag, och tjejerna hade varit vakna från halv 4 tills det att vi åkte hem..

Vid 9 kom vi hem och då va det bara att skicka flickorna i säng, för dem va så trötta då..

Lova sov hela natten, dvs från 21-06 fick mat och somnade om... :-O

Louise och Lisa vaknade vid 3 fick mat och somnade om.. Sen fick jag sova till halv 8.. Vad händer med mina bebisar som vaknar några gånger under nätterna?


Middagen igår va otroligt mysig, och all förrätt, huvudrätt och efterrätt var otroligt god.. Fick jätte mycket beröm för min lax också.. Även min morbror som brukar vara värsta matkritikern berömde mig :-)..

Nu ska jag fortsätta mata lilla Louise, sen bär det av till Uppsala för att köpa en ny stol till Louise, hon sitter så djävulskt illa i sin stol.. Ursch !



Lösenordsskyddad

image description


Laga mat

Idag har jag lagat ordning påskmiddagen vi ska ha ikväll :-), det blir ungsbakad lax... Mums..


Känna igen

Folk undrar om lova och Louise är svåra och se skillnad på vissa dagar.. Och helt ärligt, bara för någon dag sedan så glömde jag totalt bort vem som var vem. Haha.. Som tur var hade Lova fortfarande lite nagellack på tummen kvar, så det gick att utskilja dem på de sättet..

Men annars ser jag skillnad på dem, då Louise har större bakhuvud än Lova, och lova är mycket mindre i kroppen och har rundare ansikte.. Ja listan kan göras lång, men för en helt utomstående är dem identiska .. :-)


Tänk tänk

'Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.'

Källa: Nalle Puh


Sova

Varför bara sova på ett sätt, när man kan sova i hela sängen :-)


Sovmorgon

Idag va vi snälla mot mamma och gav henne sovmorgon till halv 8, det förtjänar hon :-)


Trillingarna <3

När vi fick reda på att det var 3små bebisar i magen, och våran och läkarens reaktioner :-)


Klädstorlek

Folk undrar lite vad tjejerna har för klädstorlek.. Sen är det så otrolig skillnad på kläder, t.ex hm är rätt små i storlekarna, medans Lindex är stora i storlek.. Men på lova och Louise använder jag storlek 50, medans på Lisa använder jag storlek 56.. Då Lisa har lite mera 'hull' än lova och Louise så sitter 50 en aningen tajt på henne :-P


Rullhulda

Min lilla tjockis <3


Speldosa

När vi låg på sjukhuset älskade Lisa sin speldosa.. Helt ofattbart att dem har varit sådär små <3


Lova

Lova har blivit otroligt stark i nacken... Det går fort nu <3


Fråga

Fick en fråga om vart jag köpt mössorna, och dem är köpta på kappahl dem kostar 69:-/st :-) en riktigt fynd tyckte jag.. Kan varmt rekommendera dem.. Finns i olika färger, randiga och enfärgade också..


Remiss

Har helt totalt glömt bort att skriva om när vi var på ögon, och det ber jag alldeles om ursäkt för !

Alla 3 gick igenom med ögonen och behöver inte komma tillbaka föränn dem är 2.5år gamla :-), dock låg Lisa på gränsen till ROP.. Men, jag hajjade inte riktigt vad läkaren menade.. Men eftersom dem andra två inte gjorde det behövdes det inte göra någon uppföljning på Lisa heller..

Dock hittade dem avvikelser på Lilla Lisas hjärta, så vi har blivit remiterrade till en hjärtläkare som ska göra hjärtröken på hennes hjärta och se hur stora avvikelser det är.. Förhoppningsvis är det bara något litet som växerbort med tiden, men man vet aldrig.. Därför är man hellre på den säkra sidan :-)

Vad har hänt annars? Flickorna växer så det knakar.. Otroligt starka i nacken har dem blivit alla 3, och i Lördags vart dem 10 veckor gamla.. Vart tog tiden vägen?!

Men men, jag antar att det ska gå fort, och man inte ska hinna njuta! ;-)

Livet i största allmänhet rullar på rätt bra faktiskt, och jag är väl inne på att vi ska flytta till sommaren :-), vi ska köpa oss en liten parlägenhet och bo i.. Då jag inte vill bo i lägenhet med dem utan vill kunna ha en bakgård där dem kan leka :-), och jag har inte råd att bo i hus.. Så antingen ett radhus eller en parlägenhet :-).. Det visar sig vad det blir.. Men det är vårat nästa steg iaf!

Sist dem vägdes vägde dem:

Lisa: 3400g 49cm
Lova: 2700g 47cm
Louise: 2700g 48cm


Nu ska jag fortsätta ägna min tid åt egentiden eftersom tjejerna sover! :-)





Tänk, det där va absolut inte igår.. Haha vilken badboll :-P


Mammas älsklingar <3

 

 


Lisa<3

 

 


Lova <3

 

 


Mössa


Skämma bort

Idag skämde jag bort mina flickor :-)


Nya vänner

Louise har skaffat sig nya vänner :-)


Födelsedag

Flickorna är födelsedagsfina för att deras mormor fyller år :-)


RSS 2.0