Napp

Napp är det nya på listan ! Mina små skruttisar <3


Nappbarn

Mina barn har ALDRIG tyckt om att ha napp, utan den har verkligen åkt ut på en gång, eller så har dom fått kvälvningar så fort den kommit in i munnen. Så jag har inte brytt mig så mycket om det här med napp faktiskt, jag tänkte att dom hittar någon annan form av trygghet förutom varandra & mig.. Sen dom va 2månader okorr så har dom sovit hela nätterna, från ca 20.00 till mellan 06.30 - 07.30.. (lyx, ja jag vet)...

Men dom senaste dagarna har barnen varit otroligt snuttiga & ska gärna ligga i min säng.. Helst inte för att sova, utan för att ligga & leka..

Så jag testade en napp på Lisa, & mycket riktigt visade sig det att den fastnade där i munnen .. Sedan bara skrev lova & Louise för att dom inte fick Lisas napp, så de va bara att ge dom andra två prinsessorna en varsin också..

Så nu har jag fått 3 napp barn.. Troligen är det väl tänder som kliar, för Laban, tummen & pingu filtarna ligger fortfarande högst på listan av 'snuttisar' men kombinerat med napp & snutten vart det ju verkligen toppen tyckte flickorna !

Fick frågan här förut hur gamla barnen är, & dom är 7månader okorr = 5månader korr.. :-)

Neo, BVC & sjukgymnasten är otroligt nöjda & imponerade av barnen.. För dom kan betydligt mycket mer än vad en 5månaders bebis ska kunna :-)


Prata

För Lisa älskar att prata ! :-)


Sjukstuga

Att själv vara sjuk som ensamstående med 3 små prinsessor är långt ifrån glamoröst... Fy så dåligt jag mått dom senaste dagarna..
Igår låg jag på golvet & grät för att jag hade så oroligt ont i kroppen.. Visste inte alls vad jag skulle ta vägen, & detta kände givetvis barnen av så dom var lite extra gnälliga bara för att..

Klockan 19.00 kom John hem, & efter klockan 21.00 dök även min mamma upp för avlastning.. Det va guld värt vill jag lova !
Idag har jag vart lite piggare & kunna hållit barnens rutiner med duschning & lite mys innan läggdags framför tv..

Jag älskar verkligen mina barn, men detta har verkligen varit en prövning att ligga med nästan 40graders feber & 3 otroligt energiska barn :-)

Det känns helt enkelt som att man har huvudet under armen, men vi grejade det här också ! Precis som allting annat <3


Prinsessor

Att duscha är kvällarnas höjdpunkt & vad gör man inte för att roa 3st små barn som inte alltid vill göra som mamma vill :-)..

Det är tur att man har en sån bra kombinerad dusch att det kan bli som ett litet badkar också medan man tar sig en liten dusch !

Sötnosar <3


Lova

Min lilla lova, min lilla lilla lova är sjuk <3


Louise

Mitt älskade barn <3


Neo-besök

Flickorna klarade sig galant! Lisa är utskriven helt *jippie* !! & ligger -0.5% medans lova & Louise ligger -1,5%.. Dom är väldigt mycket förtidiga i det mesta, men sjukgymnasten vill ha tillbaka lova & Louise för att dom står för mycket på tå & spänner benen alldeles för mycket ! Annars fick jag otroligt mycket beröm över hur stark & duktig jag är som mamma & kvinna ;-)

Lisa väger 7208g & är 63,8cm

Lova väger 6070g & är 61,1cm

Louise väger 6090g & är 61,5cm


Tiden går så fort <3


Sitter

Lisa sitter själv <3


Tack

7månader sen mina flickor såg dagens ljus, sen den dagen har vi gått igenom en resa som iallafall jag sent kommer att glömma.. Så många gånger jag bara velat lagt mig ner & inte orka längre, så många gånger jag bara har velat ge upp hoppet om att allting kommer att bli bra !

Dom dagarna är äntligen förbi.. Nu kan jag & tjejerna börja leva vårat liv, för att vi ska må bra ! För er går jag igenom eld & vatten mina änglar !

Jag vill skänka ett stort tack till min älskade familj, men även till Jennie, John, Emelie & massor där till... Som har stöttar mig & funnits där för mig när livet verkligen har känts hopplöst ! Ni har gett mig uppmuntrande ord, & faktiskt trott på mig både som mamma & som individ ! Utan er hade jag absolut inte stått där jag gör idag !! Ni har fått tagit skit, ni har fått trösta mig när jag inte orkar längre.. Men framförallt har ni aldrig lämnat min sida ! Tack så otroligt mycket, jag älskar er <3


Går fort

Idag blir flickorna 7månader <3


Barnen

En vanlig syn hos oss en förmiddag precis innan lunch ! :-) mormor va lite elak som bara köpte en nickedocka, så den fick bli offret denna morgon till bråk om leksaken.. ;-)


Motorcykel

Ni kan ju bara gissa vad jag gjorde hela eftermiddagen igår ! :-D


Frisör

Vart en tripp till frisören idag :-) så här kommer före & efter bilder :-)


Mormor

Mina glada charmtroll väntar på att få åka till mormor <3


Sover

Lova & Louise sover, så då passar jag & Lisa på att mysa lite extra :-)


Som vanligt

Och som vanligt så glömmer jag att lägga upp bilden som inlägget handlar om !


Hmm

Hund eller dotter ?


Fotboll

Vi va & tittade på när världens bästa Emmy spelade fotbollsmatch i helgen :-)


Slut

Slut på friden


Gardiner

Nu på morgonen vart det nya gardiner i hallen :-), det enda som ska köpas till är tyngdpinnar som ska ligga längst ner i gardinens slut :-)

Tack moster <3


Bilden

Det kanske är bra om man lägger upp bilden som inlägget innan handlar om också ;-)


Rymma

Min bebis försöker redan rymma... (hon har krupit in mellan fotöljen & väggen)..


Sova

Godnatt världen <3


Crazy

Crazy frog = Crazy Lisa


Roadtrip

Hem till morfar <3


RSS 2.0