Feberryra

Louise har lyckats fått feber nu efter allt julfirande, så mitt på dagen hade hon 38,3 i temp... Dock så hade vi ett sista ärende som vi va tvugna att göra innan vi kan slappna av & bara njuta av att vara hemma ..

Vi tog en tripp till barnenshus i Västerås & vart 6400:- fattigare & 3 bilbarnstolar rikare .. En dyr investering men ett nödvändigt ont ..
Barnen vart otroligt nöjda iaf, nu ser dom lite bättre än vad dom gjorde i babyskydden :-)..
3st röda britax hi-way II vart det, otroligt nöjd med valet :-)..

Måste även tillägga att min lilla Lisa tog sitt allra första steg idag *stooolt mamma*.. Så nu går det fort, innan 1års dagen går hon garanterat den lilla skruttungen :-)


En liten flört

En febrig Louise flörtar med mamma <3


Jul

Nu är allt julfirande över & barnen är helt slut, det märks.. Dom är mycket gnälligare än vanligt, men massa kul har dom fått :-)..

Det vart ungefär lika mycket leksaker som kläder, så 50/50 ungefär :-)...
Men jag tror dom är väldigt nöjda, det som är mest spännande är de stora bollhavet dom fick, Louise är väl mest skeptisk & tycker fortfarande det är läskigt.. Men Lova & Lisa far in & ut ur det där tältet :-)..

Hur har eran jul varit ? Den här julen har jag känt mig extra lugn faktiskt, lugn som en filbunke.. Allting har funkat kanon med barnen & dom har verkligen vart supersälla..

Nu är det bara deras födelsedag kvar, sen är det ganska lugnt ett tag framöver :-)..


Growl

Min dotter kommer nog bli growlare när hon blir stor ;-)


Tack tack

Louise har precis lärt sig säga 'tack tack'
Så här hemma blir det 'tack tack - Varsågod' - lekar hela tiden :-)


Goda ting

'Goda ting är alltid 3'..

Ni 3 små vilddjur kan få hela min värld att snurra, samtidigt som det känns som jag lever i ett vakuum ! <3


Lova

Mammas jätte duktiga tjej visar vart lampan är <3


Sagor & Ting

Brukar ni gå in på en hemsida & drömma er bort om att ni skulle vilja ha massor med pengar att kunna skämma bort era barn med massa saker?
 
Ibland så gör jag det, det mesta jag köper till mina barn är begagnade saker.. Eller så ärver dom begagnade kläder & skor eftersom så små barn inte sliter på sina kläder & skor lika mycket som större barn gör.. (Dom växer ju som ogräs, så man hinner ju knappt använda alla kläder innan det ska in en ny storlek i garderoben)..
Nu har vi hållt oss på 68/74 ganska länge, men även Lova & Louise är påväg in i 74 nu.. Men än så länge kan vi köra blandat!
 
Jag brukar gå in på www.sagorochting.se & drömma mig bort lite till & från..
Har funderat ett tag nu på att köpa moccasiner där ifrån till Lisa, eftersom hon förrimligtvis inom en ganska snar framtid börjar stappla runt på sina små knubbiga bebisben !
 
Någon som vet nått om moccasiner? Hiss eller diss? Ge mig ett utlåtande!
 
Jag tycker iaf ni ska ge www.sagorochting
 
.se en chans! Kika in på deras hemsida & dröm er bort litegrann!
Helt underbara saker..
 
 
 
 www.sagorochting.se
 
Om ni klickar på länken kommer ni direkt till sagorochting's hemsida..
 
 
 

Julklappar

Idag va gudmor Jennie & hennes dotter Lilly här & busade med oss <3, Jennie hade julklappar med sig till barnen & jag va inte alls sämre jag att jag hade köpt en julklapp åt Lilly ! :-D..

Flickorna fick en varsin bok utav Lilly & Aron <3 (ja vi hade lite egen julafton här hemma några dagar förtidigt)


Hjärta

Inget värmer ett mammahjärta mer än ni 3 <3


Lisa

Hon börjar bli då stor nu <3


Tävling

Jag är med & tävlar om denna otroligt fina klocka ! Va med du också, bara klicka er in på bloggen nedanför !
Lycka till

http://orsundsbrofarg.blogg.se/2012/december/3e-adventsutlottning.html#comment

(Bild lånad ifrån örsundsbrofärg.blogg.se)


Svar på frågestund

Oj, de va lite glest med frågor, antagligen är jag väldigt öppen med det mesta här i bloggen.. Eller så är inte folk så nyfikna som jag faktiskt trodde! :-)
 
 
Men fick iaf några frågor att svara på, mycket om barnens bio-pappa, men jag svarar så gott jag kan..
 
Linda:
'Har barnen någon kontakt med pappa eller farföräldrar? Vill du ha fler barn? Vill din pojkvän ha "egna" barn? När du pratar om din pojkvän med flickorna, säger du då hans namn eller "pappa"? Vad var pojkvännens föräldrars första reaktion då han blev tillsammans med en trebarnsmamma? :) Många frågor ;) Svara bara på de du känner dig bekväm med att svara på! :) Många kramar'Hej Linda!
Barnen har ingen kontakt med sin bio-pappa, han träffade dom sist när dom va 2månader gamla (okorr) dvs nyfödda i korrigerad ålder.. Sedan dess har dom inte sätt eller hört av honom.
Men deras farfar träffar dom lite då & då, han bor i närheten så han brukar dyka upp lite titt som tätt..
Deras bio-faster har dom träffat 3ggr & deras bio-farmor har dom träffat 1 gång.. Dom har också halvsyskon (4st), men där har dom bara träffat 2 av 4 syskon..
Från början sa jag att jag inte ville ha flera barn, jag tyckte det räckte med 3st.. Men eftersom min pojkvän vill ha bio-barn så antar jag att jag får tänka om en aning på den fronten ;-).. (Nu vart det två frågor i ett svar! Praktiskt)..
Här hemma kallas John för 'pappa', han är deras pappa.. Dock inte deras bio-pappa, men för dom & för mig är han deras 'pappa'.. När flickorna blir äldre & kan handskas med sådan information ska jag berätta att dom har en annan bio-pappa, men att John är den som har funnits där & tagit hand om dom.. Sedan får dom göra som dom vill med den informationen..
Oj, deras första rekation.. Ja du, haha .. Hans mamma hade väl kanske inte förväntat sig att han va den första av hennes 3 barn som skulle få 'barn' först.. Men annars har dom faktiskt bara varit glada :-).
Hoppas du fick svar på dina frågor :-)..
Kramar
 
 
Hedvig:
'Hur många år var du när du fick dina barn?
Var de planerade?
Bor du tillsammans med barnens pappa?
Om nej, träffar de sin pappa?'
 
 
Hejsan Hedvig!
Jag var & är 23 år gammal när mina barn kom, jag fyller 24år nu i December.. Ingen av dom var planerade, men väldigt välkomna ändå!
Jag bor inte tillsammans med barnens biologiska pappa & dom träffar heller inte sin biologiska pappa..
 
 
Madde:

'Äntligen en frågestund =).

Undrar vilka slags reaktioner brukar ni få av folk när dom ser er med era trillingar eller så? alltså säger/frågar något speciellt eller visar ansiktsutryck på nåt annorlunda sätt eller bara reagerar på något annorlunda sätt, just pga att dom är trillingar så att säga? eller hur jag ska fråga:).

Undrar också om du inte kan lägga ut lite fler videoklipp på trillingarna där dom är med samtidigt? :D skulle vara roligt att se!!

Madde =).'

 
 
Hejsan Madde!
 
Oj, det brukar komma dom mest konstigaste rekationerna faktiskt.. Ungefär 'Är dom riktiga' - såklart alla barn är på riktigt, dom är ju lixom inte på lådsas..
Dom reagerar nog inte på något annorlunda sätt mer än att dom kan beklaga sig över att jag har det jobbigt, fast jag egentligen inte har det..
Att handla gör man inte obemärkt så att säga :-)..
 
Lägga upp flera filmklipp på barnen försöker jag, fast dom är absolut inte lika lätta att filma längre som dom var förut ! Men det kommer, till & från, så håll utkik ..
 
 
 
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att svaren på era frågor har varit sena, men det har varit otroligt mycket att göra nu innan jul så jag hoppas att ni har överseende med detta & att ni har fått svar på det ni ville ha svar på :-)


 

Lova

Jag - 'Lova, vart är lampan?'

Lova pekar stolt upp mot lampan & säger 'Däää'


Stolt mamma !!


BVC

Jag & barnen trotsade väder & vind & tog oss ner till BVC för att kolla lite längder & lite vikter :-)

Lova - 7525g & 67cm (hon har växt 5cm på 2månader & gått upp 1075g på två månader..)

Louise - 7330g & 67cm (hon har växt 4cm på två månader & gått upp 855g på två månader)

Lisa - 8160g & 68cm (hon har växt 4cm på två månader & gått upp 540g på två månader)


Mamma är otroligt stolt, trots magsjukor & förskyldningar har barnen gått upp otroligt bra i vikt <3


Kullors

Att få alla 3 barn nöjda på samma kort är allt anna än enkelt !


Frågestund

Jag lägger in en liten frågestund här i bloggen, så har du någon fråga ! Bara att fråga på ... Den pågår till imorgon kväll efter kl ca 18.. Så passa på nu ! :-)


Ålder

Det har kommit in lite frågor om hur gammal jag är ..

Jag är 23 år gammal & fyller 24 nu i december .. Jag va alltså 23 år när jag fick mina barn :-)..


1 advent

Hoppas ni har haft en toppen 1 advent & myst totalt med familjen, det har iallafall vi gjort.. Efter barnen hade fått lunch dundrade vi in till Coop & köpte pulkor åt barnen & sedan åkte vi till skolparken för att åka lite pulka..

Dock tyckte barnen de va alldeles för kallt, så vi vart inte alls långvariga..

Sedan åkte vi till v-rås för att inta lite middag, för att sedan åka till ett underbart adventsfirande hemma hos Carro med julmusik & pepparkaksbak ! :-)

Barnen stupade i säng & jag hoppas verkligen att dom inte vaknar varannan timme inatt .. Men eftersom dom hostar sådant så tror jag det blir en ganska jobbig natt inatt också.. Men det visar sig :-)


Glad 1 advent <3


Resultat

Har snart tränat i en månad, en månad med godisförbud, nyttig mat & styrketräning !! Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu...


RSS 2.0