Söva barn

Hur gör man för att få 3st små barn att sova i egna sängar utan massa stök och bråk :-(?


Kommentarer
Postat av: Isabell

Funderar på samma sak fast jag har bara ett barn:P

2012-03-07 @ 12:03:21
URL: http://mammatillindra.blogspot.com
Postat av: Josephine

om dom inte vill sova i egen säng så, ska dom inte göra det heller tkr jag. Just spädbarn behöver närhet och det leder till trygghet, alltså trygga barn. Så låt dom sova mer er :)

2012-03-07 @ 14:29:22
Postat av: Emma

När Benjamin var bebis o skulle sova på dagis så sov han oftast på vårat bröst tills han somnat o ibland så bar vi över honom till sin spjälsäng när han sedan somnat in. Annars var de mkt VAGN på dagen för hans del då jag var ute mkt och gick!

2012-03-08 @ 10:19:40
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: Malin

Tilde sov på mitt bröst mycket i början. Sen så la jag över henne i vagga efter ett tag, när hon först somnat på mig. Måste vara knepigt med tre när ni är två föräldrar.

2012-03-08 @ 11:10:39
URL: http://tildesmamma.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej!



Kul att jag hittade din blogg av en ren slump, måste jag besöka och se hur det går för dig. Jag hra två tvillinggossar som snart fyller 2år (shit vad tiden går fort!!) Och vi låg också på Neo avd. i början då de föddes 2 mån för tidigt. Vi "bullade" i deras spjälsängar och hade dem båda i samma säng väldigt länge. Med bulla menar jag som de hade på sjukhuset, som en "korv" runt barnet så att de låg trygga utan massa luft runt omkring sig. Rullade ihop handdukar som hade under lakanet. De älskade dem. Och vi fick vagga dem till sömns ibland och sen lägga ner. Svårt med 3 barn när man dock är två. Men ett tips som jag gjorde med mina två när jag var hemma själv var att lägga dem på kanten av våran säng och sätta mig brevid och "guppa" sängen, det blev en vaggande känsla för dem som de älskade :) När händer och armar inte räcker till får man ta andra knep till hjälp!



Lycka till med livet som trillingmamma! Denna tuffa tid i början har du som bonus sen när de har varandra att leka med när de blir äldre, hatkärlek ibland, men ändå obetalbart att alltid ha en kompis hemma att leka och busa med :)

2012-03-12 @ 08:26:28
URL: http://mamma-nina.blogspot.com


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback