Fort

Tiden går så otroligt fort..


Nyheterna

Det är nog ingen som kunnat undgå att dom stora rubrikerna på nyheterna har varit dels en meteorit i Ryssland, men även fastigheter som blivit illa skötta..

Många, inte bara här utan folk dom följer mig på instagram snappade upp rätt snabbt att några frekvenser på nyheterna faktiskt är ifrån min lägenhet ! & mycket riktigt.. Det är dom.. Jag valde att inte ställa upp utan det är en av mina grannar som faktiskt visar runt i lägenheten..
Men förhoppningsvis så flyttar vi här ifrån ganska snart (ja vi har något på gång).. Men vill inte gå ut med något än då det inte är riktigt klart ännu !
Jag vill bara klargöra att i fler av lägenheterna i den här fastigheten finns det dom som har det betydligt mycket värre än vad vi har det.. Vi har relativt 'lindriga' skador..

Att försöka vara anonym på tv va tydligen inte det lättaste. Då vi inte är speciellt många 'trillingfamiljer' i Enköping.. Men men.. Nu är det sänt & visat.. Trodde vi skulle då mer negativ feedback än positiv ! Men hittills har jag bara fått positiva kommentarer ! Tack allihopa <3...

För er som inte har sätt det så kommer här en länk till Aktuellts hemsida med nyhetsinslaget, ca 13.20 in i programmet så börjar det jag pratar om:

http://www.svtplay.se/video/1013616/15-2-21-00


Hörsel & balans

Idag va vi på sista 'extrakollen' på öron uppe på akademiska innan 4års kontrollen !
Vet inte vad jag kan säga riktigt, det gick både bra & dåligt ..
(De där med öronen är en riktig labyrint måste jag säga)...

Lova & Louise klarade sig perfekt på hörseltesterna, dom hör precis som dom ska höra.. (Bara lite trots som hamnar ivägen ibland)...

Sen har vi den där lilla Lisa som inte alltid har turen på sin sida.. Hon hör jätte bra på vänster öra, desto värre med höger.. 'Flimmer' håren i örat ska slå tillbaka ett visst antal slag när dom stoppar in en lite 'propp' i örat som skickar ut ljudvågor.. Den gav inte ens några utslag.. Sedan mätte dom slagen på trumhinnan som jag förstod ska ligga lite över 500 slag.. Lisa låg på ca 280slag.. Dom hoppades väl på att det bara är vatten bakom trumhinnan, men att dom inte vet ..

En läkare ska kika igenom papperna för att sedan göra en bedömning ifall det är så att hon behöver flera kontroller eller kanske t,om. En operation av örat.. (Jag hoppas på att det ska växa bort)..

Men vi får se hur det går ! :-)

Kram & massa kärlek på er allihopa <3


Alla hjärtans dag

Hur firar ni alla hjärtans dag?

Här gör vi faktiskt ingenting speciellt .. Dagen har sätt ut i stort sätt som den brukar göra, bråk, gråt, skrik, tjafs, stök, bök, trots & otroligt mycket kärlek !
Även John kom hem idag efter ha varit borta några dagar på arbete ! Barnen vart överlyckliga.. Dom kunde inte få en bättre alla hjärtans dag present <3 !!

Nu är maten intagen & vi ska mysa ner oss i soffan !

Kärlek till er alla där ute i snörusket <3


Ps. Idag är det exakt ett år sen vi kom hem från sjukhuset... Härlig känsla ! Ds.


Mycket

Mycket har hänt sen sist jag skrev! Känns som man aldrig får tiden till att sätta sig ner & skriva ett vettigt inlägg om allting som har hänt ..

Men nu ska jag skriva några rader tänkte jag ..
Vi har varit på NEO-barn kliniken & gjort en 'besiktning' på barnen med en barnläkare, två sköterskor & två sjukgymnaster.. Gick igenom utan anmärkningar ! Så glad jag blev .. Dom rör sig & kan precis det dom ska för sin ålder, kändes ännu bättre att Lisa har börjat gå (hon går ännu mera nu, mer än vad hon kryper) & briljerade stolt med det uppe på NEO :-)..

Vikter & längder vart helt klart godkända & börjar ta ikapp sin 'normala' ålder så att säga .. *stolt mamma*..

Som jag skrev har Lisa börjat gå.. Går & går & går.. Hela tiden, reser sig direkt ifrån golvet ect.. Vilket har smittat av sig på Louise så hon har också börjat resa sig direkt ifrån golvet & tar ca 3-4steg .. :-) *ännu stoltare mamma*..

Det börjar nalkas vår (hoppas jag).. & vi har stora planer på gång (vad får ni veta senare)...
Nu ska jag dra täcket över huvudet innan mat & sov klockan ringer kl 06 imorgon bitti <3


1års kort !

Nu har vi varit & tagit 1års kort på flickorna ! Jag är så otroligt nöjd, trots att flickorna inte alls va i sitt esse så lyckades dom ändå vara fotogeniska ;-)

Foto: Stefan Harrelind


RSS 2.0