Svar på fråga

Elin om Dåligt med inlägg:
Hej tänkte fråga har ni bara en säng eller har ni ngn special säng ? Har du ingen lust att berätta lite hur ni tänker och planerar, tex vad för vagn ni ska ha osv :D mycket nyfiken :)




Hejsan Elin! Gud va roligt med lite frågor, inte ofta man får det :-)..

Till en början ska vi bara ha en spjälsäng eftersom dem är vana att ligga tätt och trångt så vill vi inte ta ifrån dem den tryggheten, så när dem är så pass små så kan dem ligga på brädden i en vanlig spjälsäng..
Sedan detta med vagn har varit mycket velande fram och tillbaka hur vi ska göra.. Men vi har löst det med en singelvagn och en tvillingvagn till en början, tvillingvagnen är så bred så där får alla 3 också plats till en början.. Sedan kan man utöka det med en sitttrillingvagn, men eftersom dem är så dyra så vill vi gärna vänta med det.. Och använda oss av det som 'fungerar' i början..

Sen får man planera utefter barnens behov och efter dem har kommit, det är ju fruktansvärt svårt att sitta och planera allting hur det kommer bli och ska vara..

Kläder har vi bunkrat upp så man kan tro att det är en hel BB avdelning som ska använda kläder, men vi har sagt att vi hellre har för mycket kläder än för lite kläder eftersom vi inte vet ifall det blir 3kräkbebisar eller inte..

Men som jag skrev, sen får man planera utöver barnens behov efter dem har kommit :-)

Hoppas du fick svar på dina frågor.. :-)

MVH/ Emma

Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Liam

Då kan jag också passa på att fråga, ifall det inte är för privat eller så förståss. Men har du tänkt att amma alla 3 flickorna eller ska du gå över direkt till flaskan? eller du vet kanske inte än? :) Vet att det va väldigt energikrävande när jag bara ammade min son. Så tänkte att de måste vara extremt energikrävande att amma 3 stycken isåfall :P så va mest nyfiken hur du ska göra! hihi, kram!

2011-12-13 @ 20:29:42
URL: http://madeleineekvall.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack för svaren :D nu blev jag lite uppdaterad :D

2011-12-15 @ 19:29:50


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback