Promenad

En liten barnvagnspromenaden med barnvagnsgänget ! :-)


Bebisar <3

Vart tog mina små bebisar vägen <3


Hemsjukvård

Idag är våra småtjockisar vägda !

Lisa: 2810g
Louise: 2190g
Lova: 2140g

Det går framåt för mammas älsklingar <3


Bad

Lova älskar att bada <3


Barnvagn

Första barnvagnspromenaden med tjejerna ! Ack så tung vagnen var att dra, men Gud så underbart det var <3


Svar på fråga

jen  om Fulla dagarn:
men gud vad roligt grattis till 3 tjejer! hur fungerar vardagen för er ? =) svårt att få sova osv ? kramHejsan Jen!

Får väl börja med att säga, tackar tackar! Vardagen fungerar rätt bra än så länge, fllickorna sover rätt mycket så man hinner ju göra en del medans dem sover, men annars är det matning var 3dje eller var 4de timme.. Beroende på vad tjejerna är på för humör.. Sömn är ju en bristvara här hemma kan jag ju lova, men man försöker puzzla så gott som det går..

Men på nätterna får vi iallafall sova mellan 00-04 ca, och det är välbehövlig sömn.. Vid 04 får dem mat, och sedan sover dem till 08 igen, så vi går ju inte riktigt lottlösa..

Utöver det är det helt underbara flickor, med riktigt starka viljor ;-)

Fulla dagarn

Ibland sitter man och funderar på vad man egentligen fyller dagarna med, och helt ärligt.. Blöjbyten och matning.. Där emellan försöker man hitta sig lite egen tid och bry sig om varandra, det är svårt att hitta den tiden.. Det är svårt att hitta den tiden med en bebis, det är OTROLIGT svårt att hitta den tiden med 3 bebisar, men jag och Robert börjar hitta våra knep, och det börjar gå bättre och bättre.. Igår kunde vi t.om. sitta i soffan tillsammans och hålla om varandra hela Big Brother avsnittet, det va inte igår vi kunde göra det kan jag ju säga..


I Tisdags vart tjejerna 1 hel månad gamla, huvva vad tiden går fort egentligen! I Tisdags var vi även in på ögon undersökning för alla 3, och det gick jätte bra, men vad hade jag förvänta mig.. Våra tjejer är kärnfriska ;-)


Det är iaf 3 otroligt viljestarkta tjejer iallafall, men otroligt underbara är dem!


Sedan har jag fått många kommentarer om att det inte går att kommentera vissa av mina inlägg, jag är medveten om detta problem.. Det är för att jag bloggar ifrån min mobil, och det är något knasigt med just den bloggappen, så det går inte att kommentera dem inläggen jag lägger upp ifrån mobil! Men det känns kul att folk uppmärksammar detta, och försöker förbrilt få tag i mig! Det uppskattas mycket ska ni veta :-)


Nu ska jag fortsätta maila lite företag och se om man får något napp!


image description
Vem behöver en landsprinsessa, när jag har tre <3


Tiden

Jag ligger här, ensam i mörkret och funderar.. Idag/natt är en riktig sån där tänkar natt, jag kan inte slå igen mina ögon och bara slappna av för en sekund.. För idag fick jag smakprovet på mitt humör och temperament..

Hittills har jag inte tappar varken fokus eller tålamod, men idag gjorde jag verkligen det ! Ett barn tar mycket på krafterna.. Tre barn tar allt dem kommer åt, uppmärksamhet, tålamod, närhet, kärlek ! Men ack så underbara dem är..


Men när ska man få tiden och bara njuta? Få stanna upp och få njuta av tillvaron?

På tisdag blir flickorna en månad.. En hel måna gamla, och jag har knappt njutit en sekund av att bara få vistas i deras närhet ..

Folk säger hela tiden till mig hur imponerade och stolta över mig, men egentligen ? Varför vara mera imponerad över mig än med en mamma med 1 barn?

Nä, slå igen mina ögon och försöka vila en stund..


Converse

En otroligt duktig tjej har fått äran att göra skor till mina små prinsessor, dock är skorna fortfarande alldeles för stora.
Men dem kommer bli perfekt sena sommarkvällar, eller när hösten börjar smyga sig på igen..

Otroligt söta är dem iaf, och flickorna klär otorligt bra i rosa, så alla 3 fick rosa converse. Just pga att det inte skulle bli orättvist.. :-)

Tack så mycket : http://isacsmamma.blogg.se/Söta små converse, till söta små barnfötter <3


Nöjd

En nöjd bebis som äntligen fått mjölkfritt och kan bajsa själv !

Att det ska ta så lång tid att förstå att min dotters mage inte mådde bra <3


Louise och Lova

Älskade barn ! Mamma älskar er mer än allt annat på jorden !


Dietist

Äntligen ska mamma och pappas lilla kråka få mjölkfri ersättning, så vi kan börja utesluta saker och ting !

Lisas mage har gjort uppror och då gjorde mamma och pappa också det, ingen ska behöva se sitt barn lida på det där sättet <3


Hemgång!

Nu har vi äntligen fått komma hem! Dock med hemsjukvård, men vi är äntligen hemma :-D


Tiden !

Tänk, vart tar tiden vägen egentligen ?
Imorgon är det 3 veckor sen flickorna såg dagens ljus för första gången, och imorgon är det bara exakt 1vecka kvar sen är dem en hel månad gamla !

Små kråkorna.. Varför kan man inte bara stanna, typ PAUS i 5sek bara för att få stanna upp och njuta av tillvaron..

Jag må ha brutit ihop, gråtit och bråkat med robert några gånger inom loppet av 3veckor.. Men jag njuter varenda sekund jag kan..

För varje dag jag får vara tillsammans med min familj så njuter jag !
Nu vill jag bara att vi ska vara en riktig familj, inte en halv familj på sjukhus.. Jag vill börja det riktiga familjen livet! När får man det? När är det 'okej' att känna att det är man själv som styr tillvaron?

Även fast det inte är någon fara med mina barn är man sådär fjantigt rädd, dem är knappt en månad och har redan fått sin första förskylning, Lisa har stopp i magen och dem andra snorar som två snorungar!

Jag älskar min lilla familj ! Vare sig man har stopp i magen, fiser illa eller snorar.. Så är vi den perfekta familjen i en knasig värld <3


Stora lilla bebis <3

Mammas stora lilla bebis har troligtvis komjölksallergi !
Hej och välkommen specialkost :-/


Viktuppgång

Sötfisarna går upp stadigt i vikt, och det värmer !

Dock är dem jätte tröga i magen av ersättningen dem får, och jag pumpar inte alls lika mycket längre som jag gjorde..
Kanske är de för att jag är stressad, sover för lite. Eller helt enkelt inte får tummen ur arslet och äter ordentligt.. :-/

Jag hoppas vi får åka hem snart, även fast jag får avlastning här så är det ju bara med maten.. Skrikiga, bajsiga sura bebisar får jag ta hand om själv.. Och det tag mycket, väldigt mycket..

Inatt var jag så trött att jag sov över 3målet, vaknade inte ens av satrationsmätarna.. :-/, fick jätte dåligt samvete.. Det kändes inte alls bra !
Men jag antar att det är sånt som händer, jag får börja ställa klockan.. :-)


Sond

Lisa fick en ny och fräsch sond idag! Men det varade Inte länge..

Sköterskan fick komma in och sätts dit en ny igen! Busfröken tyckte inte att sonden passade hennes image ;-)


Stolt !

Måste få dela med mig att lilla lilla Lova nappade precis ett helt mål på 40ml, igen sondhjälp eller liknande :-).. Helt själv åt hon!

Åhh jag är så stolt <3


Kämpar

Jag älskar er mina små kämpar ! Se till att vi får komma hem nu <3


Skillnad

Hur ska jag kunna se skillnad på mina barn?

Detta kommer bli knivigt :-P


16 dagar

16 konstanta dagar på sjukhus idag ! Jag längtar efter min säng :(..

Med det så bjuder jag på en bild på mig själv..
Såhär pigg ser man ut efter 16 dagar på sjukhus :-P


Fria

Idag har vi en satrationsfri dag ! Övervaken är bortplockade på dagarna, och finns där på nätterna..

Stort steg närmare hem ! <3


Fira

Idag firar vi att flickorna blir hela 2 veckor! <3


2kg

Min lilla bebis är inte så liten längre !

Stolt över dig Lisa <3


Syskonkärlek

Det finaste som finns är äkta syskonkärlek <3


Bebis!

Louise kommer bli dramaqueen i den här familjen tror jag! Tycks allting är jobbigt ! :-) älskade lilla barn <3


7månader

I 7 månader bodde mina små illbattingar inuti mig, och jag funderar fortfarande på hur dem fick plats ! :-P


Älskade barn !

Lova har blivit en liten närhetskråka.. Tål inte alls att mamma lägger ner henne i sängen, utan vill gärna vara nära jämt! Men när hon väl somnat på axeln går det bra att pytsa ner henne i sängen! Tur att man är en multitasking mom ;-)


Kämpar på

Flickorna kämpar på, och går upp i vikt jätte bra.. Lisa och Louise har tappat sina navelstumpar också.. Bara Lova kvar nu :-)..

Lova och Louise har gått om sina födelsevikter nu, och det känns jätte bra, Lisa har inte så långt kvar, så imorgon tror jag att även hon har gått om sin födelsevikt.. Så både Lova och Louise väger över 1400g nu, och Lisa väger en liten bit över 2000g :-)..

Känns skönt att det går framåt, för jag är så otroligt less på att ligga på sjukhus.. Blir gråhårig på det här, vill hem och börja mitt familje liv!

Jag vet att jag klagar mycket, och inte har legat så länge på sjukhus, och det finns dem som ligger betydligt mycket längre än mig.. Men, om jag ska tänka så.. Så blir det bara pannkaka av allt.. För det finns alltid någon som har det värre än vad jag har !

Så det så!

Snart ska jag testa på att ha flickorna hos mig över natten, tur att dem sover imellan sina mål ;-), det är väl bara lova som kan vara lite småkrånglig där jag måste vagga henne till söms, och sen lägga ner henne.. Mammas närhetsgris <3


Pappers dag!

Idag har vi fått många papper gjorda, vi har lyckats skickat in milersättningen från Stockholm till Linköping, och från Linköping till Västerås ! Helt underbart att ha det gjort liksom.. Sen har vi fixat med försäkringskassepapprerna, så det är också klart, dock kan man bara fylla i för 7 dagar, så vi måste beställa nya papper igen ! Suck...

Men men, det är försäkringskassan i ett nötskal antar jag...

Flickorna går upp jätte bra i vikt, och snart har både Lova och Louise gått om sin födelsevikt... Bara lilla Lisa kvar som ska om sin födelsevikt, men snart så är hon där..

Sen är dem väl som vilka bebisar som helst, äter sover och skiter ;-).. Fast jag har tre oerhört snälla barn! Äter och sen sover dem i mellan målen, så man behöver inte gå runt i konka på dem, och dem gnäller inte speciellt mycket :-).. Helt underbart ! Dem är nöjda med det mesta liksom :-)..


RSS 2.0