Nästan Fredag

Imorgon är det Fredag igen, helt sinnes vad veckorna går fort!
Har äntligen satt mig ner i soffan för att avrunda kvällen .. Sitter och tuggar på någon torr bulle som jag hittade i skafferiet :), och väntar på min kära sambo som är och gömmer sig i garaget..

Har ni tänkt på vad mycket onödigt man fyller dagarna med egnetligen.. Bråk, gnäll och funderingar.. Varför inte göra någonting kul istället, nej då lägger man energin på att gnälla och bråka.. Så onödigt..
Sen jag började gå hos min Psykolog så ser jag helt annorlunda på saker och ting. Visst jag fasar för den dagen humöret brister och jag inte kan hålla emot det längre.

Men just nu lever jag var dag som den kommer. Har börjat stänga av ljudet på mobilen och focusera mera på jobbet, känns som det verkligen behövs.. Har så mycket att ta tag i som jag har skjutit framför mig.. Vilket bara är onödigt egentligen!
Varför inte bara ta tag i saker och ting på en gång? Varför ska man alltid vara en latmask som skjuter upp saker och ting till sista stund..

Idag fick jag rätt mycket gjort på jobbet, jag fixade i butiken.. Jag Skickade iväg stommar och reklamationer! Idag ger jag mig själv en klapp och axeln och lite pepp, så man ser ifram emot nästkommande dag!

Nu blir det robinsson för hela slanten, sen tidig sänggång..!


NattiNatti


And so it begins

Dagarna går rätt fort faktist! Vet inte riktigt vart dem tar vägen, antingen uppskattar man dem mera, eller så har man bara allmänt roligare om dagarna.
Min kära sambo ringde innan jag slutade och sa att vi skulle ut och äta på Restaurang med hans föräldrar vid klockan 20.00 snåret, men här har jag setat ett tag nu, och har ingen som helst aning om vart han är någonstans!

Men men, han kommer väl antar jag..
Idag var jag tillbaka hos psykologen och pratade.. De känns skönt, aboslut finns det en hel del att prata om.. Men hon är bra och förstår mig.. Det känns jätte skönt..

Ska tillbaka om 2veckor igen, så vi får se vad hon säger då. Minutrarna tickar på så fort man är där, och jag vet inte om det är bra eller dåligt.
Bästa av allt är att hon lägger morgon tider, så jag brukar vara där kring halv 9 snåret, då hinner jag lagom tillbaka till jobbet innan jag börjar också! Helt kanon..

Nej, ringa min karl och se vart han har tatt vägen kanske !!


Nytt/Gudson

Idag vart jag så fruktansvärt sugen på att testa på något nytt..
Kanske starta något eget, kanske en egen internet sida.. Men då gäller det att hela tiden hålla den vid liv, kanske börja fota eller något..
Jag vet inte, grymt sugen och att göra någonting annat... Men som sagt, att komma på vad, de är det som tar tid.. Något som lockar folk, något som folk brinner för..

I igår vad Jennie och Aron här ( min bästa vän och hennes son, dvs min Gudson ).. Underbart roligt att ha dem här.
Hon hjälpte mig att göra om lite i rummet.. Dvs flyttade sängen så den står mycket bättre nu ..

Har blivit helt såld på fotografering.. Vet ej varför, men efter man har sätt Dannes alla foton så går det inte att undgå att försöka bli bra!

Besök gärna hans hemsida www.djfoto.nu ..
Helt underbara bilder, på allting möjligt också.. Finns vissa som bara inriktar sig på vissa specifika saker, han är mer eller mindre alldaglig.. Och de är det som är så skönt med honom.

Så besök gärna hans hemsida och komentera hans bilder :)!

Nej, nu har jag väl inte så mycket mera att säga här..

Söndag

Tycker inte ni dagarna går rätt fort?
Det tycker jag iaf, de kanske är därför man fyller dem med saker att hela tiden att göra.
Har jobbat denna helg, så jag har inte fått så mycket gjort känns det som. Känns mer eller mindre som att lägenheten bara står där hemma och väntar på att bli städad.

Men känner inte för att ta tag i det riktigt än..

Jag har införskaffat mig långa naglar.. Haha känner mig som värsta geeken, ovanligt för mig att vara "tjejig" säger dem som känner mig iaf..

Men vad gör det, jag är "tjej" på mitt eget lilla vis :)
Imorgon är jag ledig igen, så det blir kortvecka nästa vecka också, vilket känns helt underbart.
Vad ska man göra då? Kanske ta tag i kaoset som har blivit i lägenheten?!

Dem säger det att hur det ser ut hemma speglar hur man använder hjärnan just då, och jag brukar hålla ordning på mina saker.. Men som sagt, senaste veckan har varit hektiskt.

Nej, återgå till arbetet kanske..


Vila i frid min vän!

Suck!

Inatt har jag inte sovit många timmar.
Känns helt jobbigt att bara ha gråtit i några timmar. Shit vad det tar på kroppen alltså.

Jag sitter här i min ensamhet och äter pepparkakor, va fjolligt det låter, men ack så gott det är.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, då jag bara vill skriva massor egentligen.

Det jag vill säga är att:

Jag saknar dig min vän!

Kan inte ens föreställa mig hur dem andra mår, skulle absolut inte vilja sitta i deras sits..
Ursch, nej, finns ingenting mer att skriva =/

RSS 2.0