Vattenläcka

Den här veckan har varit rent ut sagt fördjävlig.. Det har gått allt annat än bra vill jag lova..
 
I tisdag's så skallade Lisa sönder en fönsterruta i vardagsrummet (Ja hon klarade huvudet).. Efter jag hade dammsugit som en idiot lyckades det ändå finnas glas kvar på golvet, så lisa fick en glasbit i foten.. Det var blog ÖVERALLT! Mina händer va fulla, Lisa's fot va full, de va fullt i soffan, de droppade på golvet.. ÖVERALLT!
Hon klarade sig undan med ett liiitet liiitet skärsår på tån. Men hon blödde som att hon tappat hela tån..
 
På Onsdagen hoppades jag på att oturen skulle vända till lycka istället, men ack så fel jag hade ..
Hade bestämt med Jennie dagen innan att komma dit & umgås en stund, men på morgonen vaknade jag med lite ont i halsen så jag valde att vara hemma istället.. Vilket kanske va en jäkla tur .. ^^ 
 
Som vanligt fixade jag med tvätten på morgonen & vid 10 som jag egentligen hade tänkt att åka till Jennie stod jag i tvättstugan & grejade med tvätten.. Upptäckte att kranen i tvättstugan droppade (Vilket inte är normalt..) Så jag drog den från höger till vänster för att se om det vart någon skillnad.. Upptäckte dock att när den stod mer emot varmt så droppade den inte lika mycket som mot kallt.. Så drog den ditåt & brydde mig inte så mycket mer om det..
Fortsatte pilla med tvätten tills jag hörde ett högt *PAAANG* innefrån gillestugan (Där vi redan har rivit golv + vägg emot pannrummet pga en vattenläcka)..
Öppnar dörren & ser hur det bara VÄLLER in vatten i huset.. Får total hjärnsläpp, springer fram & försöker hålla för så de inte ska ösa in mer vatten.. Sätter fram handen & inser att strålen är alldeles för stark för min hand.. Ca 2 bars tryck kanske stod som en kaskad rakt ut..
 
Försöker ringa John (Som satt i Jönköping på kurs), han svarar givetvis inte.. På darrig hand slår jag upp John's pappas nummer & efter lååååånga signaler lyckas jag få tag i honom.. Skriker i telefonen ''VART FAN STÄNGER JAG AV VATTNET''?!?!? han berättar lugnt & sansat vart & jag berättar sedan vad som har hänt ..
 
John ringer sedan upp mig & jag berättar vad som har hänt. Men det är redan försent, det är vatten ÖÖÖÖVERAAALLLT!! Jag har panik, jag gråter & gråter & gråter.. Medans mina barn står i dörrhålet med gummistövlarna på, redo att plaska runt i allt vatten ..
 
John roddar i försäkringsbolaget & dom kommer ut på stört..
 
Johns pappa & hans bror roddar i att försöka dammsuga upp så mycket vatten som möjligt.. Ca 50 L dammsög dom upp, resten hamnade under respektive golv (Tvättstuga & badrum)...Uppskattat va de lite över 100L vatten som pumpades in rakt i huset .. ^^
 
Får sedan återberättat för mig på kvällen att jag hade bara en väldans tur att de inte vart värre, då vi inte har installerat någon jordfelsbrytare i huset ännu & precis där vattenläckan var & allt vatten vällde in sitter propskåp & massa annat som kan göra att jag kunde varit grillad vid det här laget..
Det kändes SÅDÄR att höra kan jag lova!
 
Efter de där är jag nojig som fan, har gåritit hela veckan, har tyckt att allting har varit superduper jobbigt..!
 
Men nu kan de bara bli bättre ? Eller hur? ''Efter regn kommer solsken''?
 
 
 
                                                                        
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

men fy vilken vecka! och så ensam hemma på det.

Stora varma kramar och nu tycker jag ni har haft tillräckligt med otur för i år!

2013-10-27 @ 20:06:53


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback