idétorka

känner att mitt bloggande har börjat dö ut helt nu & jag inte alls har någon aning om vad jag ska skriva om..

Det händer så otroligt mycket nu hela tiden & ungarna är aktiva hela dagarna i stort sätt att man aldrig orkar skriva något när skymningen faller..

Men nu ska jag försöka sätta mig ner & knåpa till ett par rader..

Idag har vi varit på Leo's Lekland hela dagen med Johns föräldrar.. barnen har lekt & busat, mina små skruttungar.. så dom stupade i säng nu på kvällen. Det har varit mycket den här helgen..
först Östhammar igår & Leo's idag..
Vi får ta en riktig slappardag imorgon.. Vi börjar även komma i God ordning i huset & har fått diverse saker på sin plats.. Just tillfället ligger jag faktiskt i sängen & väntar på att min far ska komma & hämta en massa skräp som vi har rensat ur ifrån garaget..

Vi har även tagit kort på diverse möbler som ska säljas & lagt ut på diverse säljsidor.. en riktigt effektiv dag faktiskt!
Ordning & reda ska det vara.. det tycker jag om..

sen har det inte hänt så mycket mer i våra liv mer än klippkort på akuten snart..
Va tvungna att byta antibiotikakur på Lisa när hon hade öroninflammation då hon fick någon form av allergisk reaktion.. :-(.. Så nu ska en allergiutredning göras på henne Ang penicillin allergi!

Nej, nu tror jag bestämt min far kom!


Helg..

Förra veckan va det så otroligt mycket att göra att jag höll på att storkna..
Jag älskar när det händer något, men förra veckan va hemsk..

Måndag - Öron läkaren med Lisa

Tisdag - Mäklaren kom & värderade vårt hus.

Onsdag - Linnéa tog studenten

Torsdag - Först 13år's kalas hemma hos kusin Emmy & sedan kalas för Johns moster på kvällen...

Fredag - Middagsgäster på kvällen

Lördag - Trillingträff i Furuvik hela dagen

Söndagen resulterade i en febrig trött Lisa.. Så den här veckan stannar vi hemma HELA veckan!!
Nästa vecka är det midsommar, tänk va tiden går så otroligt fort!!Jag kör en liten bildbomb :-)

Ogilla

Jag tycker verkligen illa om folk som pratar om mig & mina barn högt med oss i närheten..
Framförallt folk som står & tycker synd om mig & påpekar till andra att "Gud vad jobbigt det måste vara" - varför måste de vara så jobbigt för?
Jag ska stapla upp några enkla svar om dessa personer hade frågat eller sagt detta direkt till mig (inte att jag ska stå & höra på avstånd)

1. Ja det är jobbigt, generellt är det jobbigt oavsett om du har ett eller tio barn..

2. Detta är fsktiskt något jag valt HELT SJÄLV... Otroligt va?

3. Mina barn är alltid snälla (Allas barn är väl snälla? Eller har jag missat något, Alla barn hamnar i trots & testar gränser OAVSETT om dom är trillingar eller ej..

4. Jag älskar mina barn, ja jag kan ledsna & tycka dom är SKIT JOBBIGA, men vilken förälder gör inte det? Vilken j*vla drömvärld det vore om man aldrig ledsnar..

5. Det enda jag tycker är jobbigt är dumma frågor & folk som inte kan säga saker till mig direkt..

Mina barn börjar bli så pass stora nu att dom börjat förstå innebörden med "jobbig" & "stackars" ...

Nej, snälla människor .. Gå inte bakom/stå inte bredvid någon annan & viska & tro att denne inte hör.. För det gör man..

Du vet aldrig vem du sårar!


Husdjur

Jag älskar att ha husdjur omkring mig, men jag har varken tid eller ork att städa upp efter dom i parti & minut.. Sen älskar ju flickorna djur, så därför fick det bli fiskar (för det är en otroligt fin inredning också).. & får man bara rätt balans i akvariumet så behöver man inte städa allt för ofta ! :-)...
Barnen är helt fascinerade av dom nya djuren & kan inte riktigt slita sig..

Så vi välkomnar hem våra nya husdjur!
Andra kan inte, somliga vill inte..

Idag var det dags att åka tillbaka till sjukhuset för att fortsätta utredningen på Lisas hörsel..
Sist vi var hos audionomen så fick hon nedslag på höger öra, flimmerhåren slår inte som dom ska & trumhinnan slog inte tillräckligt många slag..

Idag var vi där igen för att göra uppföljning på detta, då dom inte ville släppa henne för tidigt..

idag så fick hon iaf godkänt på själva hörselprovet, dvs.. hon hör det hon behöver höra för att kunna utvecklas, dock är det låga dova toner som hon inte riktigt uppfattar, eller när du försöker tala med henne på för långt håll..

Där emot arbetar inte flimmerhåren som dom ska, men den här gången är det både på höger & vänster.. hon har inbuktade trumhinnor på båda öronen & undertryck på både höger & vänster öra..

Det kändes jobbigt, men samtidigt lättnad då hon hör det hon behöver höra för att kunna utvecklas normalt.
Dock har dom sagt att märker vi minsta skillnad ska vi ringa in igen..


Älskade barn, de borde räcka nu <3Gröna fingrar

Jag har alltid haft tummen mitt i handen när det gäller blommor, eller ja... Växter överhuvudtaget.. Men på senare tid så har jag faktiskt lyckats få blommor att överleva, inte bara inne utan även ute.. Jag har sått egna blommor i våran rabatt utanför garaget & dom börjar ÄNTLIGEN gro.. Jag trodde aldrig jag skulle bli så glad över att se en växt gro faktiskt, men det är ungefär (inte riktigt likvärdigt) samma sak som att se sina barn växa upp.. Man känner att man har lyckats med något..

Jag tror jag har börjat få mormors gröna fingrar! :-)


älska

jag verkligen älskar sommaren & allting som hör till.. Jag mår bra på sommaren, att hela tiden ha någonting att göra som inte inkluderar ett ton kläder & massa snöskottning..

Nu har jag "fått för mig" att bygga ett trädgårdsland.. Så påväg hem nu är ett lass jord, två pallkragar, plast & frigolit..
Sen ska jag åka hem till mor & far & sno lite rabarberplantor, gräslökslökar & kanske något annat som dom har som man kan lägga i trädgårdslandet.. För det är så mycket roligare att kunna gå ut i trädgården & hämta diverse saker man ska ha till matlagningen, än att behöva åka till affären & slösa massa pengar :-)..

Jag älskar att John ger mig en kreativ sida :-D

Va även hem till mamma & pappa & snodde två syrenplantor att sätta i slänten bakom oss, men även lite syrenblommor att ha inne i köket nu! Det doftar ljuvligt..
stolt

Lova är oerhört stolt över att också ha fått nya gympaskor trots att hon inte går 100% ännu..
Så igår kväll innan läggdags fick dom testa dom nya skorna, oj oj oj så mallig hon var.. "titta, titta, titta" & beundrade sina nya skor till 1000..

Hon fick även välja ett par sandaler alldeles sjäv vilket också var jätte stort för henne, älskade barn..

Trots att man inte går så får man känna sig speciell med båda nya gympaskor & sandaler..

När vi kom hem fyllde vi även upp deras lilla låda med sand..

Jag tror att Lova kommer arbeta i ett grustag när hon blir stor, för oj vad hon älskar sand ;-)..
skor

skor är en stor åtgång hemma, delvis för att Lova fortfarande kryper & nöter på skorna på det viset, men även att dom hela tiden vill ha dom på sig..

hittills har barnen bara haft begagnade skor, men nu när dom använder skor i stort sätt hela tiden känner jag att det är mer värt & mer "hälsosammare" för deras fötter att få nya skor istället :-)..

dessa skor är köpta på skokanonen för 199:-/stRSS 2.0