Vecka för vecka

   


 


( Har skrivit veckorna med Rosa text på bilderna så ni vet vilken vecka det är :-) )


Vart tar tiden ivägen egentligen? Vem kan stoppa tiden? och låta mig få hinna med, jag vet inte om jag hinner med.. Tiden går alldeles för fort, och dagarna går otroligt fort fast jag bara ligger hemma och gör ingenting.
Jag har skapat mig många nya kontakter, även fast dem bara är över internet så är det otroligt skönt att ha någon att prata med om dagarna. För Robert jobbar och jag vill inte ringa och störa honom jämt när jag har tråkigt.. Lika så mamma och pappa.

Det är lite synd att man inte är bilburen längre, jag har ju körkort och allting. Men med tanke på kramperna i mina ben så vill jag inte sätta mig i en bil och köra alldeles ensam ifall det skulle hända något..

Jag försöker njuta varje dag så gott det går, men många dagar känner jag mig bara tjock och ivägen.. Mera gnällig om man kan kalla det så. Även fast jag vet att det är inte en käft som vet vad jag går igenom, så vill jag inte värka gnällig och tjatig..

Nu har vi äntligen fått upp tv;n på rummet, dock inga kanaler men vi har iaf så vi kan kolla på film.. Så jag fördriver mina dagar med att kika på film och facebooka.. Socialisera mig med människor, fast över datorn istället för IRL.. Låter fel, men vad ska man göra när man inte kan..

Jag är även världens lyckligaste flickvän, även fast vi inte drar jämt alla gånger så älskar jag honom otroligt mycket.. Men hur gör man för att bli av med rädslan att bli ensam och lämnad.. Jag vet att man aldrig kan veta hur livet ska bli, men allting kommer att bli bra.. Allting är bra, vi är perfekta..

Perfekta för varandra <3


Kommentarer
Postat av: Linda!

Okej då hänger jag med =) skönt att ni tillhör förlossningen nu =)

De känns bra.. Lite konstigt att inte ha en stor mage och att nu kan jag sitta med dom i famnen.. De är underbart =)

tack =)

2011-11-18 @ 00:22:24
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: chickmama

sååå spännande att läsa om er resa! :D

2011-11-20 @ 11:23:59
URL: http://chickmama.blogg.se/


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback