Legat lågt

Bloggen har legat lågt ett tag, eftersom det har varit så otroligt mycket att göra hela tiden.. Vi ska flytta, tömma lägenheten, flyttstäda.. Städa ur vårat tillfälliga rum hos mamma och pappa, gå igenom barnkläder försöka hitta vagn, försöka hitta ny bil.. Ja de är mycket som ska göras.. Och på det så ska man försöka ta det lugnt och tänka på sig själv också.. Jisses, ibland vet jag inte alls hur jag ska hinna med allt..

Men som tur är har jag en underbar pojkvän som tar mycket, en underbar mamma och pappa som också hjälper till otroligt mycket..

Jag mailade även bambino för någon dag sedan för att höra hur dem ställde sig till att sponsra mig (Mina barn) med lite av deras produkter, och jag fick ett väldigt posetivt svar ifrån dem.. 1vecka senare hade jag fått mina saker.. Tyvärr kan jag ju inte testa dem ännu, men jag vart otroligt glad för gåvorna och rekomenderar verkligen www.bambino.se .. :-)
Jag vart otroligt överasskad över deras engagemang och fick 3 flaskor, 3 nappar, 3 napphållare och 3 bitringar till barnen.. Kommer att användas flitigt i framtiden kan jag lova..

Har även vandrat in i en ny vecka ( v16+3 ) så tiden går otroligt fort, snart är man inne i v18.. herregud alltså, vart tog all tid vägen någonstans? Har även varit in för en vecka sedan och kollat till dem små, och allting ser otroligt bra ut.. Det känns oroveckande men ändå väldigt lugnande på samma gång.. Det känns lite som 'för bra för att vara sant' men blodflöde och organ ser jätte fina ut.. Dem växer även på jätte bra, och det lugnar en mammas nerver ganska bra.. Fast även fast de bara är just för stunden, så vet jag att det inte är så långt kvar innan man får springa dit igen och se dem små.. Vi har även kollat upp kön, men eftersom det inte är fastställt ännu så tänker jag inte avslöja någon än :-).. Ni får suga på den karamellen lite till tänkte jag..


Någon som har någon chansning på vad det kan vara :-)?





Kommentarer
Postat av: helen - mamma till Lea och BF jan 2012

Jag tror på 2 flickor och en pojke :D

2011-10-04 @ 16:42:09
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Carolin

Jag hoppas ju på en pojke iaf... Så viggo får någon och leka med..

2011-10-04 @ 21:41:42
URL: http://jiingii.blogg.se/
Postat av: Nicole - 20 år och mamma till Thilian 3.5 år

jag tror på två pojkar och en flicka :)

2011-10-10 @ 21:12:21
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig
Postat av: Sabina

Hej!

Kika in här: http://saabiina.blogg.se/2011/october/10-oktober-11-vinn-presentkort.html



och var med och tävla om en presentkod på 500:- på Barnskobutiken! :)

2011-10-10 @ 21:46:45
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Trebarnsmammans äventyr genom livet

jag tror på två pojkar och en flicka :)

2011-10-13 @ 22:39:32
URL: http://creatiiv.blogg.se/


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback