Pappa

Det strömmar fortfarande in en hel del frågor om barnens pappa, och om min och barnens relation till deras pappa..
Tyvärr är detta ingenting jag kommer yttra mig om mer än att jag lever ensam med mina tjejer sen dom var 2 1/2 månad, bakgrund och vad som har hänt är personligt och ingenting jag kommer skriva ut i bloggen ..

Men som sagt, jag lever inte ihop med barnens pappa..

Livet rullar på iallafall, och flickorna växer så det knakar :-)


Kommentarer
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Jag förstår att folk är nyfikna, men varje människa borde ha lite "vett" och förstå att man som främling inte har med det att göra.



Det har varit likadant för mig ända sen jag blev gravid och idag är min son 4 år. Hans pappa finns inte med i bilden och har aldrig gjort, jag har hela tiden tyckt att folk inte behöver veta vem som är pappan då jag inte tycker att han förtjänar att ha en massa skitsnack omkring sig. Men folk är så jäkla nyfikna och trots att dom inte ens känner en så kan dom fråga och tjata om vem som är pappan.



Nej fy.. Jag tycker man som utomstående bara ska sluta bry sig om vem som är pappan, hur relationen ser ut och så vidare. Och bara njuta av att få se så fina barn som du har och vilken toppenmamma och bra jobb DU gör :)



Kram!

2012-06-05 @ 22:34:24
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Cicci

Ville inte på något sätt snoka i huruvida barnens pappa och du är tillsammans eller inte. Hoppas du inte uppfattade det så? Ville bara påpeka hur jäkla awsome du är som verkar klara livet med tre (lika gamla) barn. Jag tycker som sagt att det kan vara jobbigt att tillsammans med min karl ta hand om två (lika gamla). Tror (har ju inget att jämföra med) att det är jobbigare när barnen ligger på samma nivå än om man har tex tre barn som är olika gamla, för då förstår ju alltid någon av dem lite mer än de andra mindre.

Men som sagt, inget snokande från min sida. Tycker bara att du verkar superstark och att du har tre ursöta brudar :)

Kram

2012-06-06 @ 13:05:48
URL: http://howdowegetsomean.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej fina du! Jag tycker att du är så bra! Vill gärna bli vänner på Facebook, lägg till mig om du vill! Katarina Ekholm. Jag hittade inte ditt efternamn annars hade jag addat dig. Kram

2012-06-07 @ 18:06:47
URL: http://blogg.mama.nu/katarinaekholm
Postat av: Anonym

Jag som tyckte jag hade mycke med två flickor i samma ålder och vara själv, men tänk att ha tre. Men vad gör man inte. Man kan om man vill :)

2012-06-08 @ 02:55:42


Ingen reklam tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback